Olyan, akár egy rafinált ékszerdoboz, melynek fiókjai titkokat, és meglepetéseket rejtenek.

Slider

RQ Boutique & Unique Hotel

ikon Szobafoglalás Minden szoba más más világ

RQ Boutique & Unique Hotel

Egy hotel az érzékiség, intimitás, pihenés szerelmeseinek. Minden szoba más-más világ, különböző stílust és hangulatot képviselve.

A New York és Párizs boutique és unique szállodáinak mintájára kialakított prémium kategóriás hotel intim és varázslatos miliőt teremtve várja Vendégeit. A Hotel stílusjegyeit felfedezheti a falakon belül és azon kívül is. Jellegzetes hangulatváltásokkal, újra csábítással, visszatérő vendéggé, szép emlékké válunk egymásnak; Ön és az RQ Hotel.

A hotel Győr belvárosban található, a Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A nevezetességek, a belvárosi sétálóutcák 2-3 perc távolságon belül könnyen, gyalogosan is megközelíthetőek.


RQ Boutique & Unique Hotel

Minden szoba
más-más világ

Egy hotel az érzékiség
intimitás, pihenés szerelmeseinek.

Fürdő és gyógyászat

Az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr szállodánk közvetlen szomszédságában található a belváros egyik legszebb, frekventált részén, a Mosoni- Duna és a Rába találkozásánál fekvő félszigeten. Már a 30-as években is kedvelt fürdőhely volt. Az egykori strandfürdőt 1931-ben építették Hajós Alfréd tervei alapján, kiaknázva a már középkorban is ismert és kedvelt győri gyógyvíz lelőhelyének adottságait. A győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő a világ első 7 tengeri csillagos vízi élményparkja, egy teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexum. A 4,5 hektáros területen Magyarország legmodernebb csúszdaparkjával, legnagyobb tematikus spray parkjával, 21 élmény- és gyógymedencével, exkluzív japán szaunavilággal és 11 gasztronómiai vendéglátó egységgel várja vendégeit!

Várja Önt is
Győr legromantikusabb szállodája

Különleges csomagajánlataink